Catch up 18/10-18/12

Resan från början 🇸🇪 till nu👉🏼 🇦🇺
Framme i Sydney efter 24h flyg✈️🏙🇦🇺
Blue Mountains⛰
Halloween👻
Seven mile beach, surfcamp 5 dagar🏄🏼‍♀️
Darwin, mangofarm 5 veckor🏜💰

Så Julia Lindh. Hur har de 5 veckorna på Acacia Hills mango farm varit? Sammanfattningsvis jobbigt, såklart. Då man känt att vi är värda varje liten krona som vi har jobbat till skillnad från vissa andra jobb. Pappa, dig hjälper jag så gärna med veden när den ska in i snickerboa, vilket kanske säger ganska mycket. Som sagt har denna upplevelse gett oss otroligt mycket också.
Att i framtiden kunna jämföra ett arbete eller egentligen vad som helst med denna upplevelse. Jag har ett perspektiv och en förståelse om vad som är jobbigt och vad jag själv tycker är viktigt. Vi har ju trots allt haft otroligt mycket tid att tänka, bearbeta och sammanställa svar på saker vi funderat över.

Vi har på 5 veckor tjänat 22,15$/h, vilket gett oss nästan 20 tusen svenska kronor sammanlagt. Härligt nu i efterhand. Likadant som att vi nu i efterhand tycker att 5 veckor gick fort. Vi är klara med det "tråkiga" och kan sikta mot vad vi kom hit för!

Darwin 2 veckor🌄🏖🐊🏞

Våra planer just nu är att stanna i Darwin till 24 December då vi drar tillbaka till The big Sydney. Där bor vi med våra svenska polare till 29 Dec. So far so good 😄

Allmänt | |
Upp